Kundesupport: 7070 2640

Email: shop@chremma.dk

Min indkøbskurv ()

cookie- og privatlivspolitik

Her kan du læse Cremma.dk's politik om registrering og håndtering af dine personlige data.


Følgende personlige data indsamles

Når du opretter dig som bruger (både køber og leverandør) skal du indtaste nogle personlige oplysninger, såsom navn, adresse, e-mail osv. For leverandører gælder at de informationer der indtastes i egen webshop bliver tilgængelig information, det anbefales derfor at du ikke indtaster personfølsomme oplysninger.

For købere indsamles oplysningerne alene med det formål at kunne levere den varer du har bestilt. Det vil sige at dine oplysninger deles med den webshop hvori du har bestilt en varer. Dine oplysninger deles dermed også til eksterne distributører, som F.eks. DAO og Post Danmark.

Vi opbevarer ingen data krypteret.

Når du er registreret på Chremma.dk har du ret til at gøre indsigelser mod registreringen, derudover har du ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du jævnfør persondataloven.


Hvad registreres

Logins og handler der sker på Chremma.dk registreres og gemmes. Derudover registreres det hvordan du og andre besøgende bruger hjemmesiden og hvordan i bevæger jer rundt. Disse informationer er med til at forbedre vores hjemmeside, så den bliver bruger og søge venlig. Vi kan ikke se hvem du er, men vi kan se hvordan hjemmesiden benyttes.


Fortrolighed

Cremma.dk er forpligtet til at håndtere alle oplysninger fortroligt. Oplysninger der bliver offentligt tilgængeligt er kun dem du selv indtaster i din webshop (f.eks. kontakt oplysninger) For købere gælder at dine kontakt oplysninger kun vil blive formidlet til den enkelte sælger hvis og når du foretager et køb.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.
Henvendelse herom kan ske til: Louise Nielsen, lsn@chremma.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.


Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
Chremma.dk
Danaware Aps
Byagervej 29
4030 Tune
Telefon: +45 7070 2640
Email: shop@chremma.dk


Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der bliver lagt på din computer når du benytter vores hjemmeside. En cookie kan ikke give din computervirus eller på anden vis skade den. Cookies bruges til at forbedre din brugeroplevelse, at gøre indhold og tilbud relevant for dig, at genkende dig fra besøg til besøg og til at gennemføre din bestilling.

Hvis du vælger at slette cookies og stoppe med at lagre dem på din browser skal du være opmærksom på at vi ikke kan garantere en optimal brugeroplevelse på chremma.dk

Sådan slettes cookies:

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete
Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Husk: Bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Liste over cookies, der samles in på Chremma.dk

Nedenstående liste er de cookies, vi samler og hvilket indhold, vi gemmer. Listen er angivet på engelsk.

Cookie Name Cookie Description
FORM_KEY Stores randomly generated key used to prevent forged requests.
PHPSESSID Your session ID on the server.
GUEST-VIEW Allows guests to view and edit their orders.
PERSISTENT_SHOPPING_CART A link to information about your cart and viewing history, if you have asked for this.
STF Information on products you have emailed to friends.
STORE The store view or language you have selected.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indicates whether a customer allowed to use cookies.
MAGE-CACHE-SESSID Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
MAGE-CACHE-STORAGE Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
MAGE-CACHE-STORAGE-SECTION-INVALIDATION Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
MAGE-CACHE-TIMEOUT Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
SECTION-DATA-IDS Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
PRIVATE_CONTENT_VERSION Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
X-MAGENTO-VARY Facilitates caching of content on the server to make pages load faster.
MAGE-TRANSLATION-FILE-VERSION Facilitates translation of content to other languages.
MAGE-TRANSLATION-STORAGE Facilitates translation of content to other languages.


Tredieparts cookies

Web trafik måling (Google Analytics)

Den anden type cookie har til formål at indsamle statistik over hvor mange der bruger vores site. Det er en cookie, der indsamler brug af sitet på tværs af alle vore brugere, og ingen enkeltpersoner kan identificeres.

Websitet anvender cookies fra Google Analytics, der registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites. Data videregives til tredjeparter i anonymiseret form med det formål at målrette markedsføring og opnå bedre viden om brugere på de enkelte websites og det danske marked generelt. Oplysninger videregives også til tredjeparter, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav. Generelle statistikker og lignende, som ikke kan henføres til dig, vil være offentligt tilgængelige.

Sociale medier og Facebook

Den tredje type cookie sættes af Facebook og samler viden mellem websitet og det sociale medie, og udveksler herigennem cookies og data med Facebook. Data bruges til at optimere annoncering til og fra Facebook.


Links til andre websites

Vores website kan have links til andre producenters sites. Hvis du klikker på en af disse forlader du vores website og vi er dermed ikke længere ansvarlige for at beskytte dine data.


Nyhedsbreve

I forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi oplysninger fra tilmeldingsskema, herunder dit navn og din e-mail.


FORTROLIGHED

Cremma.dk er forpligtet til at håndtere alle oplysninger fortroligt. De oplysninger der bliver offentligt tilgængeligt er kun dem du selv indtaster i din butik (f.eks. kontaktoplysninger).
For købere gælder at dine kontakt oplysninger bliver kun formidlet til den enkelte sælger hvis du foretager et køb.

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores website services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, klik på sitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.
Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.