Kundesupport: 7070 2640

Email: shop@chremma.dk

Min indkøbskurv ()

Handelsbetingelser

Her finder du Chremma.dk's generelle handelsbetingelser.


www.chremma.dk ejes og drives af Danaware Aps, CVR nummer 93971400.

Disse handelsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.chremma.dk til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

  Der er indgået aftaler med leverandørerne på produkterne på chremma.dk på følgende måde
 • Leverandøren åbner egen shop på siden
 • Dropshipping aftale
 • Almindelig forhandler aftale

I alle tilfælde bliver leverandørerne er efterfølgende benævnt webshop-ejere.

Din ordre behandles på baggrund af de oplysninger du har givet, og det er derfor vigtigt at du sikre dig at de oplysninger du har angivet er korrekte.

www.chremma.dk forbeholder sig retten til at annullere en bekræftet ordre. Hvis vi har mistanke om at din ordre er afgivet med henblik på bedrageri, i forbindelse med lovovertrædelse eller andre ulovlige aktiviteter, i ond tro eller i anden måde i strid med betingelserne.


Bestilling

Chremma.dk har åbent 24 timer i døgnet, men kan være lukket pga vedligeholdelse. Ordre som er afgivet på en offentlig fri- eller helligdag behandles på den efterfølgende hverdag.


Priser

Samtlige priser er inklusive moms og andre lovpligtige skatter og afgifter.


Betaling

Betaling gennemføres så snart din ordre er afsendt.


Købsbetingelser

For at oprette en køberprofil på www.Chremma.dk skal du være fyldt 18 år


Indtastning og behandling af personlige oplysninger

Du skal være oprettet som bruger for at handle på Chremma.dk. du skal indtaste navn, adresse, telefonnummer og e-mail.
Informationerne opbevares fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Informationen videresendes kun til den webshop-ejer hvor der er foretaget et køb, så webshop-ejeren kan effektuere handlen.

Læs yderligere om vores persondatapolitik HER.


Levering og fragt

Den enkelte webshop-ejer bestemmer egen leveringstid og transportør. Vi opfordrer webshop-ejer til at oplyse leveringstid og transportør på produktet. Har man som køber spørgsmål til leveringstid eller specielle ønsker til transportører, er det muligt at skrive direkte til webshop-ejer inde fra produktsiden. Vær opmærksom på at køber du flere varer vil de blive afsendt på forskellige tidspunkter.

For produkter som forhandles af Chremma afsendes de inden for 2 hverdage, med mindre andet er oplyst under den konkrete varer.


Fortrydelsesret og reklamationsret

I henhold til købeloven har du 14 dages fortrydelsesret. Det betyder at du inden for 14 dage kan returnere en varer du har købt, og få pengene retur.

Varen skal leveres tilbage i samme stand som den er modtaget.
Tilbagebetaling af købsbeløb sker hurtigst mulig efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret at den lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan udnyttes, dog senest inden 30 dage. Pengene overføres til det kort du har brugt ved købet.

Hvis du fortryder og dermed nægter at modtage eller undlader at afhente din forsendelse. Vil du blive trukket et ekspeditionsgebyr på 50 kr.

Du betaler selv porto og eventuelle omkostninger ved returnering af en forsendelse.
Varen skal altid returneres i samme stand og mængde som da du modtog den.

Det er vigtigt at du kontakter Chremma.dk og får en returneringsadresse. Du kan enten ringe til os eller skrive til via email.


Reklamation

Som forbruger har du 2 års reklamationsret, inden for de 2 år kan du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamationer over en varer skal ske inden for rimelig tid, efter du har opdaget fejlen, eller burde have opdaget fejlen ved almindelig gennemgang af varen.

Hvis du ønsker at reklamere over en varer, skal du kontakte os pr. mail, med ordrenummer, gerne billede af fejlen, samt en beskrivelse af fejlen.

Vi svarer på reklamationer inden for 3. arbejdsdage.


Fragtomkostninger

Alle ordre under 800 kr. tillægges fragtomkostninger på 49 kr.


Betalingsmidler

  På chremma.dk har du følgende betalingsmuligheder:
 • • Visa
 • • Mastercard
 • • American express
 • • Paypal