Kundesupport: 7070 2640

Email: shop@chremma.dk

Min indkøbskurv ()

Bakano Design

Bakano Design

Vi har en ny og spændende nyhed på chremma.dk, vi kan nemlig præsentere endnu en fantastisk leverandør af nye produkter. Byd velkommen til Bakano. Bag designet står Wilmar Nieto Carvajal. Wilmar er fra Columbia og uddannet modedesigner. Han har mere end 25 års erfaring med produktion og reparation af lædervarer. Han har drevet virksomhed med lædervarer i både Columbia og Spanien.

Hos Bakano finder du de skønneste tasker, punge og accessoires fremstillet i det lækreste skind. Design fra Bakano er på alle måder et alternativ til den herskende ”brug-smid-ud-kultur”

Hos Bakano arbejder de målrettet for at nedsætte ressourcespild ved at genanvende kasserede produkter og give dem et nyt liv. Hovedparten af deres materialer er restskind og miljø og omtanke for vores ressourcer er altid i højsædet. Bakano design er din garanti for solide, unikke og holdbare produkter med et tydeligt præg af bæredygtighed. Alle produkterne er lavet på værkstedet her i Danmark med stort fokus på funktionalitet og kvalitet.

Du kan shoppe de skønne produkter lige HER