Kundesupport: 7070 2640

Email: shop@chremma.dk

Min indkøbskurv ()

Drømmer du om at blive selvstændig?


Hvis du er vild med unika dansk design, er den fødte netværker og har en sælger gemt i maven, så er det netop dig vi søger som vores nye selvstændige salgskonsulent.

Som selvstændig salgskonsulent bliver du en del af et team af konsulenter som alle, ved siden af deres arbejde, drømmer om at sælge, tjene ekstra penge og brænder for dansk unika design.

Du er helt din egen chef; det betyder at du beslutter selv hvor meget du vil arbejde og dermed også hvor meget du vil tjene.

Du får stillet en kollektion og materialer til rådighed - det vil sige ingen opstartsudgifter - og du skal kun tænke på at sælge. Så klarer vi alt det administrative. Aflønning sker som en procentdel af salget.

Produkterne sælges igennem dit private netværk og fremvisninger, både i private hjem og i virksomheder. Fælles er at vi tilbyder dine kunder en unik oplevelse med fremvisning af lækre unika produkter lavet med kærlighed og passion for håndværket.

Vores salgskonsulenter er fordelt over landet med deres eget geografiske område. Det betyder at ud over de arrangementer du selv laver, også får henvisninger fra dine kollegaer og fra hovedkontoret.
I teamet både støtter, rådgiver og sparrer vi med hinanden.

Når du er en del af teamet får du adgang til personlig coaching og salgsvejledning. Salgsmateriale, rådgivning om regnskab og administration, fælles facebookgruppe og meget, meget mere.


For at blive salgskonsulent skal du have kørekort, bil, PC eller tablet samt være i job.


Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder her hos Chremma.dk, så ring eller skriv til os for en uforpligtende snak på tlf 7070 2640 eller direkte til Louise på lsn@chremma.dk.


Velkommen til Chremma.dk // Beautiful Living, Living Beautiful